VERFRISSEND EN ONTSPANNEND

“Doordat er geen spanningen, geen hoge verwachtingen waren kregen wij als deelnemers inzicht in ons eigen handelen en stimuleerden ons de zaken anders aan te pakken. Helemaal geweldig”

TRAINING IS GEEN STUDIE MAAR EEN VERRIJKING

Wat tijdens een training geleerd wordt, moet niet later worden gebruikt als naslagwerk. Het is geen studieboek die uit de kast getrokken wordt wanneer men het nodig heeft voor een project. Mijn aanpak is erop gericht dat de medewerker vernieuwd en verrijkt zich in zal zetten. Op basis van het bereiken en terugbrengen van plezier in het werk, de energie om het vol te houden komt de passie vrij om met inspiratie de werkdag in te gaan. Door deze basiswaarden mondt de confrontatie met een conflict uit in een bevestiging van de eigen identiteit. Men wordt gemotiveerd om de eigen mogelijkheden af te tasten en zich daar totaal voor in te zetten.

IN BEWEGING KOMEN?

Zorg ervoor dat uw team niet vast komt te zitten in conflicten. Creëer een win-win situatie waarin een ieder zowel voor zijn eigen als voor de belangen van een ander tracht op te komen.